9.6 °C
28. 3. 2024
  1. Úvod
  2. /
  3. Sport
  4. /
  5. ERPET GOLF CENTRUM CUP

ERPET GOLF CENTRUM CUP

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

V pražském Erpet Golf Centru se odehrál již 23. ročník EGC Cupu, vylosovala se Herbadent liga EGC, předali se trofeje U.S. Kids Golf Tour CZ 2016 a při vyhlášení kouzlil Petr Kasnar.

 

Erpet Golf Centrum Cup, jamkové mistrovství ČR na FSG simulátorech se hrálo od 18. do 20. listopadu. Letošního ročníku se zúčastnilo přibližně 50 hráčů, vítězové z let minulých, hráči, či hráčky z řad mládežnické reprezentace, profesionální trenéři a mnozí dobří golfisté, kteří se též chtěli porvat o prvenství.

Finále 2016 = finále 2015, Vojtěch Dostál vs Štefan Páleník, ano souboj o prvenství se hrál ve stejném složení jako v ročníku minulém. Finále to bylo velice napínavé a hráči předváděli své nejlepší údery. Obhájce prvenství, Štefan Páleník, vedl na 14. jamce o tři jamky a na 16. jamce měl „matchball“, Vojtěch Dostál ho však odvrátil dlouhým puttem. A nadechl se k velkému obratu, vítězství na sedmnáctce, birdie na 18 a finále pokračovalo rozehrávkou. Hrálo se dále na 18. jamce, ve druhém kole rozehrávky rozhodl o svém triumfu Vojtěch Dostál a mohl se radovat z vítězství v EGC Cupu. Třetí místo obsadili hráči GCEP Natali Kamberská (15 let) a David Fára (18 let). Ředitel EGC Cupu Luboš Rákosník zhodnotil turnaj: „Děkuji všem hráčům za hezkou hru a gratuluji Vojtovi Dostálovi k vítězství. Silná generace hráčů a hráček okolo 16-ti let ukázala svojí sílu. V následujících letech budou mít favorité obhajobu velice obtížnou a já se již těším na další vyrovnané a napínavé souboje.“

 

Erpet Golf Centrum je společensko-sportovní areál a již několik let je přístavem nejen milovníků golfu, ale i dobrého jídla, relaxace a zdravého pohybu. Pochutnat si na lahodném jídle a pití můžete v útulné restauraci, či na venkovní terase.

 

Veškeré informace naleznete na www.erpetgolfcentrum.cz.

 

erpet-1erpet2erpet3erpet4erpet5erpet7erpet6