5.9 °C
29. 3. 2024
  1. Úvod
  2. /
  3. Sport
  4. /
  5. Taneční konzervatoř otevře další…

Taneční konzervatoř otevře další přípravné studio

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

Konzervatoř od září 2016 rozšiřuje počet přípravných oddělení. Lekce budou nově probíhat také v baletní zkušebně „Tanečního studia XIV“ ve Zborovské ulici. Toto přípravné oddělení bude nově snadno dostupné žákům ZŠ z celé Prahy, baletní zkušebna se nachází v blízkosti tramvajové zastávky a stanice metra Anděl.

Pod vedením uměleckého ředitele Dětského studia – Vladimíra Sojky, bývalého člena baletu Národního divadla, zde budou dvakrát týdně probíhat hodiny základů klasického, současného a jazzového tance, akrobacie a tanečních sportů. Jednotlivé lekce budou vyučovat také další členové zkušeného pedagogického sboru TCP.

Talentové testy proběhnou ve čtvrtek 25. 8. a 1. 9. 2016 od 15:00 v baletní zkušebně TCP, Pod Žvahovem 463, a od 16:30 v baletní zkušebně „Tanečního studia XIV“, Zborovská 22.

Uchazeči mohou k talentovým testům přistupovat také v průběhu roku, a to každé pondělí a středu mezi 16:30 a 18:00 v sídle konzervatoře. Od září budou lekce probíhat ve dvou skupinách: v pondělí a ve středu na Žvahově a v úterý a ve čtvrtek ve Zborovské ulici. Počet lekcí se odvine od počtu otevíraných tříd.

V dětském studiu trénují talentovaní žáci ZŠ. Kvalitní zájmovou činností v oblasti tanečního divadla (body building, základy klasického, současného a jazzového tance, akrobacie a tanečních sportů), se připravují na možnost studia konzervatoře TCP a působení v dětském tanečním souboru Baby Balet Praha. Studio navíc minimálně dvakrát ročně vystupuje se svým vlastním repertoárem při uměleckých akcích konzervatoře a spolupracuje s pražskými divadly. Rodiče tak mohou průběžně sledovat, co se jejich děti na hodinách naučily.

Taneční centrum Praha – konzervatoř, o.p.s.

www.tanecnicentrum.cz

tcp@tanecnicentrum.cz

 

tc2tc3tc4tc5