6.7 °C
24. 4. 2024
  1. Úvod
  2. /
  3. Sport
  4. /
  5. Zima v Erpetu

Zima v Erpetu

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

V pražském Erpet Golf Centru startuje zimní indoor golfová sezóna. Vše odstartují Tradiční zahajovací turnaje, páteční v rámci Erpet Indoor Golf Tour 2015/16 by Časopis Golf, nabízejí nejen souboje na greenu, ale také lahodné občerstvení a krásné partnerské ceny.  Víkendy patří tradičně turnajům mládežnickým. V neděli 8. 11., za účasti profesionální golfistky a olympijské naděje Kláry Spilkové, odstartují sezónu nejmladší golfisté, odehraje se dětský Tradiční zahajovací turnaj Erpetu.

Odehrají se také sobotní turnaje pro hráče do 21 let v rámci Junior Erpeti Indoor Golf Tour by Bestalent. Dále se můžete těšit na 22. ročník Erpet Cupu, turnaje se účastní vítězové z let minulých, hráči, či hráčky z řad mládežnické reprezentace, profesionální trenéři a mnozí dobří golfisté, kteří se též chtěli porvat o prvenství.

Týmy budou soupeřit v Herbadent lize Erpet Golf Centra, jenž se rozlosuje 22. listopadu a první hrací kolo bude 6. 12., prvenství obhajuje tým RYCHLÁ ŽELVA.

Erpet Golf Centrum již více jak 22 let patří mezi nejkvalitnější a nejnavštěvovanější sportovně společenské areály v Praze. Nachází se zde hala s velkým putting greenem, dvoupodlažní driving range, čtyři FSG simulátory a cvičné šestijamkové hřiště. Ve spolupráci s GC Erpet Praha se pořádají dětské akademie či skupinové a individuální kurzy pro začátečníky i pokročilé. Veškeré informace a důležité termíny naleznete na www.erpetgolfcentrum.cz

erpet13102erpet13103