3.4 °C
18. 4. 2024
  1. Úvod
  2. /
  3. Sport
  4. /
  5. Fotbalmánie 2015

Fotbalmánie 2015

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

Na pražském fotbalovém hřišti SK Smíchov, a v areálu Erpet Golf Centra se v neděli 24. května uskutečnil již 7. ročník dětské Fotbalmánie, kterou pořádá společnost Eurovize o.p.s.

Celodenní dětská akce nabídla fotbalový turnaj pro týmy z Prahy a Středočeského kraje. Hráči předváděli vynikající výkony a přihlížející návštěvníci je hlasitě povzbuzovali. Hru mladíků též sledovali fotbalové osobnosti, bývalý reprezentant Verner Lička dohlížel na svého vnuka Sebastiana, fotbalový šprýmař a hráč Viktorie Plzeň Pavel Horváth podporoval svého syna Patrika. Z vítězství se nakonec radoval tým Bohemians Praha 1905 „A“. Pohár předal hráčům ministr školství, mládeže a tělovýchovy PhDr. Marcel Chládek, MBA. Neděle však nebyla jen o fotbale, pro návštěvníky a děti byl připraven doprovodný program, golfová škola, hra na X-boxu. Díky Sdružení sportovních svazů České republiky si návštěvníci mohli vyzkoušet automobilový a cyklo trenažér ÚAMK, střelbu ze vzduchové a laserové pistole, prohlédnout hasičské auto. Před finálovou částí turnaje účastníky pobavil tanec se psem, tzv. Dog dancing. Fotbalmánie se zúčastnilo přibližně 100 dětí s doprovodem, pro které bylo po celý den připraveno teplé a studené pohoštění. Akcí provázel moderátor David Kozohorský.

ERPET GOLF CENTRUM je společensko-sportovní areál otevřený v roce 1994, který slouží široké veřejnosti, nabízí jak vnitřní, tak venkovní prostory ke sportu a dalším společenským aktivitám. Podrobnosti na www.erpetgolfcentrum.cz  .

 

erpet fotbal 2erpet fotbal 3erpet fotbal 4erpet fotbal 8erpet fotbal 9erpet fotbal 5 erpet fotbal 6 erpet fotbal 7