6.1 °C
29. 3. 2024
  1. Úvod
  2. /
  3. Sport
  4. /
  5. Mistrovství ČR družstev na…

Mistrovství ČR družstev na FSG simulátorech

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

Kvalifikace MČR družstev na FSG simulátorech odstartovala v pátek 17. února v pražském Erpet Golf Centru a Golfcentru Hotelu Čechie. Zúčastnilo se jí celkově 10 mužských družstev a 5 týmů v kategorii ženy.

Letošní finálová část se odehrála v pražské Čechii, v příštím roce bude finále hostit Erpet. O titul Mistra ČR v mužské kategorii se utkaly týmy GK Čechie „A“ a GC Praha. Z vítězství se radovalo družstvo domácích GK Čechie „A“, které hrálo ve složení Petr Kratochvíl jun., Adam Tater, Hanuš Weisl, Štefan Páleník, Vít Kluger. Třetí místo obsadil tým GC Black Bridge.

V ženské kategorii obhájily prvenství hráčky z GC Erpet Praha, vítězné družstvo hrálo ve složení Tereza Chlostová, Karolína Krásová, Martina Starýchfojtů, Natali Kamberská a Adéla Němcová. Za zmínku stojí skvělý výsledek Natali Kamberské, která se stala, stejně jako v roce minulém, Mistryní ČR v kategorii družstev a zároveň vyhrála i zlato v kategorii jednotlivců. Stříbro si odnesly ženy z GK Čechie a bronz putoval do GC Hradec Králové „A“.