8.8 °C
18. 4. 2024
  1. Úvod
  2. /
  3. Sport
  4. /
  5. Hlasujte pro vybudování Rákosníčkova…

Hlasujte pro vybudování Rákosníčkova hřiště ve svém okolí

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

Společnost Lidl v roce 2012 představila projekt Rákosníčkova hřištěJeho cílem je rozšířit možnosti, kde si děti mohou bezpečně hrát a tím podpořit aktivní trávení jejich volného času.

Dětská hřiště se symbolem pohádkového Rákosníčka nabízí dětem k aktivnímu hraní velkou prolézačku, pískoviště, šikmou horolezeckou stěnu, lanovou překážku, nechybí kolotoč a různé druhy houpaček. Klidovou zónu doplňuje domeček a oplocené hřiště, které poskytuje dostatek laviček a zpevněnou plochu pro kočárky. Rákosníčkovo hřiště je určeno zejména dětem předškolního věku a napomáhá plnohodnotnému trávení jejich volného času.

V roce 2016 by mělo být zrealizováno v českých a moravských městech jedenáct Rákosníčkových hřišť. O tom, kde konkrétně budou Rákosníčkova hřiště zrealizována, rozhodne svým hlasováním veřejnost. Podle výsledku hlasování budou následně vybrány prodejny Lidl s nejvyšším počtem hlasů, a v jejich blízkosti budou hřiště postavena.

Na https://www.lidl-rakosnickova-hriste.cz/hlasovani/praha/ můžete do 29. února 2016 hlasovat pro vybudování hřiště ve svém okolí. 

Zdroj : http://www.praha5.cz/cs/dokument/urad/211367-hlasujte-pro-vybudovani-rakosnickova-hriste-na-praze-5