3 °C
18. 4. 2024
  1. Úvod
  2. /
  3. Sport
  4. /
  5. HERBADENT LIGA ERPET GOLF…

HERBADENT LIGA ERPET GOLF CENTRA 2015/16

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

Místo konání: Erpet Golf Centrum Praha

Datum konání: 16. 3. 2016

Herbadent liga Erpet Golf Centra, rozlosována již v listopadu, je dlouhodobá soutěž vícečlenných družstev. Letos se odehrál 22. ročník.

Ve středu 16. 3. se odehrálo semifinále a finále Herbadent ligy Erpet Golf Centra. V prvním semifinále proti sobě nastoupily týmy HODKOVIČKY TEAM a KACHNA SE ČTYŘMA, ve druhém se utkaly týmy LÍŠNICE a RYCHLÁ ŽELVA. Pro týmy byly připraveny dárkové tašky hlavního partnera společnosti Herbadent, která vyrábí bylinné produkty podle originálníchreceptur.

Do finále se probojoval obhájce loňského prvenství RYCHLÁ ŽELVA, ve dvouhrách nastoupili Štefan Páleník a Oldřich Uher, na čtyřhru byli nasazeni Ctirad Matějka, Ludvík Zonyga. Soupeřem jim bylo družstvo HODKOVIČKY TEAM, dvouhru hráli Martin Pospíšil a Václav Tichý, ve čtyřhře tým reprezentovali Jan Bayer a Tomáš Vymazal. Napínavý finálový boj vygradoval v singlu na šesté jamce Erpeťáckého malého kurzu, kdy junior Václav Tichý udržel koncentraci, proměnil závěrečný putt a zvítězil o jednu ránu. Z prvního místa se radovalo družstvo HODKOVIČKY TEAM, který se může pyšnit titulem „Vítěz Herbadent ligy Erpet Golf Centra 2015/16“.

Konečné pořadí je následující: třetí místo obsadily týmy KACHNA SE ČTYŘMA, ve složení Andrea Lazukičová, David Štrouf, Hanuš Weisl, Adam Tater, Jan Hájek a tým LÍŠNICE, ve složení Jan Eisler, Karel Eisler, Luboš Hakl, Josef Kubíček, Petr Zach, Natali Kamberská. Druhé místo patří týmu RYCHLÁ ŽELVA, za který nastupovali Ctirad Matějka, Ludvík Zonyga,Vilém Staněk, Oldřich Uher, Eduard Truhlář jun., Štefan Páleník, Tomáš Uher. Z vítězství se radoval tým HODKOVIČKY TEAM, za který hráli Jan Bayer, Tomáš Vymazal, Martin Pospíšil, Jakub Srb, David Melichar, Jan Klimeš, Václav Tichý.

ERPET GOLF CENTRUM je společensko-sportovní areál otevřený v roce 1994, který slouží široké veřejnosti, nabízí jak vnitřní, tak venkovní prostory ke sportu a dalším společenským aktivitám.

 

erpet 2232erpet 2233erpet 2234