5.5 °C
23. 4. 2024
  1. Úvod
  2. /
  3. Kultura
  4. /
  5. Klienti SeniorCentra na Slivenci…

Klienti SeniorCentra na Slivenci si užili zahradní slavnost

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

Zahradní slavnost se již stala neodmyslitelnou součástí života klientů v SeneCura SeniorCentru Slivenec. Také letos v září si ji všichni užili díky krásnému počasí, bohatému kulturnímu programu a příjemné atmosféře. Zlatým hřebem setkání pak bylo vystoupení zpěváka Josefa Zímy.

„Jednou z unikátních tradic společnosti SeneCura jsou právě zahradní slavnosti. Myšlenkou je nejen příjemně strávit čas společně s klienty, rodinami, pracovníky a přáteli našeho SeniorCentra, ale zažít i kulturní program a vše podtrhnout dobrým jídlem a pitím,“ říká ředitel domova Lukáš Stárek.

Na letošním ročníku se předvedly děti z dětské skupiny Hvězdička, pěvecké vystoupení si připravily klientky domova a tancem okouzlily seniorky z Černošic s tradiční Českou besedou včetně krásných krojů. Vyvrcholením pak byl krátký koncert Josefa Zímy, který svou pozitivní energií a melodickým zpěvem vytvořil neopakovatelnou atmosféru.  Vše bylo dokonáno i krásným počasím. „Děkujeme za podporu organizaci Mezi námi, Městské části Praha 5 – Slivenec a společnosti AG Foods. Slavnost jsme si všichni opravdu užili a už se těšíme na další ročník,“ uzavírá Lukáš Stárek.

Zahradní slavnosti jsou jednou z mnoha možností, kterými se SeneCura snaží zprostředkovat společenský kontakt a radost ze života svým klientům. Dalším unikátním programem je například tzv. výměnný pobyt, kdy klient může strávit ´dovolenou´ v podobě několikadenního pobytu v jiném SeniorCentru (celkem 16 zařízení v ČR), než v jakém celoročně bydlí. Oblíbená jsou i roční přání, tedy splnění specifického snu klienta. Obyvatelé domova mají také rádi večeři při svíčkách v atmosféře luxusní restaurace s obsluhou, na kterou si mohou pozvat rodinu či známé a zažít příjemný pocit z večeře v roli hostitele.

www.praha-slivenec.senecura.cz