8.1 °C
27. 4. 2024
  1. Úvod
  2. /
  3. Sport
  4. /
  5. HERBADENT LIGA ERPET GOLF…

HERBADENT LIGA ERPET GOLF CENTRA

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

Herbadent liga Erpet Golf Centra, rozlosována již v listopadu, je dlouhodobá soutěž vícečlenných družstev. Letos se odehrál 21. ročník. Ve středu 18. 3. se odehrálo semifinále a finále Herbadent ligy Erpet Golf Centra. V prvním semifinále proti sobě nastoupily týmy PRÁŠKOVÝ CUKR a RYCHLÁ ŽELVA, který se radoval z výhry a postupu do finále. Druhé semifinále nabídlo reprezentační souboj, proti sobě nastoupily české golfové naděje. Utkaly se týmy LÍŠNICE, za který hrál Václav Lébl jun. a tým BESTALENT, za který nastoupila Kristýna Frýdlová. Toto semifinále vyhrál tým BESTALENT a mohl se těšit na boj o putovní pohár.

Finále se odehrálo ve složení RYCHLÁ ŽELVA vs. BESTALENT. V singlech proti sobě nastoupili Štefan Páleník a Kristýna Frýdlová, Vilém Staněk a Dominik Hart, ve čtyřhře Ctirad Matějka, Ludvík Zonyga a Barbora Chlostová, Tereza Chlostová. Z vítězství 3:0 se radoval tým RYCHLÁ ŽELVA, který se může pyšnit titulem „Vítěz Herbadent ligy Erpet Golf Centra 2014/15“.

Konečné pořadí je následující: třetí místo obsadily týmy PRÁŠKOVÝ CUKR, ve složení Andrea Lazukičová, David Štrouf, Hanuš Weisl, Adam Tater, Michaela Jozová, Jan Hájek a tým LÍŠNICE, ve složení Jan Eisler, Václav Lébl jun., Karel Eisler, Luboš Hakl, Josef Kubíček, Tomáš Kotrč, Pavel Nýč.

Druhé místo patří týmu BESTALENT, za který nastupovali Barbora Chlostová, Barbora Jozová, Tereza Chlostová, Kristýna Frýdlová, Natálie Chocholová, Martin Bešta, Dominik Hart a Karolína Krásová.

Z vítězství se radoval tým RYCHLÁ ŽELVA, za který hráli Ctirad Matějka, Ludvík Zonyga, Vilém Staněk, Oldřich Uher, Eduard Truhlář jun., Štefan Páleník.

ERPET GOLF CENTRUM je společensko-sportovní areál otevřený v roce 1994, který slouží široké veřejnosti, nabízí jak vnitřní, tak venkovní prostory ke sportu a dalším společenským aktivitám.

Zdroj : http://www.erpetgolfcentrum.cz/