5.2 °C
16. 4. 2024
  1. Úvod
  2. /
  3. Sport
  4. /
  5. ERPET MASTERS

ERPET MASTERS

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

Erpet Indoor Golf Tour 2014/15 měla na programu závěrečné turnaje. Odehrál se ERPET MASTERS CUP a PRESIDENT ERPET MASTERS CUP MLÁDEŽE. V pátek 20. 3. se odehrál ERPET MASTERS CUP 2015 v rámci Erpet Indoor Golf Tour 2014/15 by Časopis GOLF. Hrálo se na hřišti Pebble Beach, pro hráče bylo připraveno občerstvení, trofeje a partnerské ceny, golfové míčky, předplatné časopisu GOLF, vouchery na turnaj Czech PGA Austerlitz Trophy, vouchery na turnaj ze série Open Golf Series 2015.

Turnaj vyhrál Ludvík Zonyga, druhý skončil Michal Hu a třetí Jan Eisler. Rozdávali se také ceny pro nejlepsí tři hráče celkového hodnocení Erpet Indoor Golf Tour 2014/15 by Časopis Golf. Na třetím místě skončil Jan Eisler, druhý Karel Eisler a z vítězství se radoval Eduard Truhlář jun. Potlesk pro oceněné utichl a na programu bylo losování o tři hodnotné ceny. Hlavní cena EIGT 2015/15 by Časpis Golf byl týdenní pobyt pro 2 osoby v tureckém golfovém resortu, LykiaWorld & LinksGolf Antalya. Pobyt zahrnuje 7 nocí  a neomezenou golfovou hru. Šťastným vylosovaným se stal Eduard Truhlář jun.,která se může těšit na krásnou golfovou dovolenou.

Neděle patřila závěrečnému turnaji ERPET MASTERS CUP MLÁDEŽE 2015 v rámci Dětské Erpet Indoor Golf Tour 2014/15. Připraveno bylo pro děti občerstvení, krásné ceny, pohárky, golfové zázemí Erpet Golf Centra a samozřejmě perfektní organizace turnaje v podání Karla Vopičky a jeho týmu. Hrálo se v deseti kategoriích, ve kterých zvítězili Vojtěch Daněk, Karolína Synková, David Sionko, Justýna Šafaříková, David Křeček, Tobiáš Stoulil, Aram Bahbouh, Nikolas Stoulil, Natali Kamberská, Lucie Košatová.

ERPET GOLF CENTRUM je společensko-sportovní areál otevřený v roce 1994, který slouží široké veřejnosti, nabízí společenským aktivitám.

Zdroj : http://www.erpetgolfcentrum.cz/

erpet g2erpet g3erpet g4erpet g5