16.7 °C
26. 4. 2024
  1. Úvod
  2. /
  3. Kultura
  4. /
  5. Výstavní plán Galerie Barrandov…

Výstavní plán Galerie Barrandov pro rok 2015

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

Výstavní plán Galerie Barrandov pro rok 2015:

Únor – Březen   

Od 11. února do 31. března: Výstava výtvarných prací žáků  ZŠ Prahy 5, kteří se zúčastnili 5. ročníku výtvarné soutěže. Filmová fantazie, žánr: dobrodružný. V galerii jsou vystavené všechny práce žáků, které byly do soutěže zaslány.

Duben

Od 1. dubna do 30. dubna: Sára Boušková  – Lidé a tváře – akrylová plátna, kresba, malba. Výstava prací studentky 3. ročníku SUPŠ , obor – Tvorba pro děti.

Květen – Červen 

od 5. května do 12. června: Martin Libecajt – výstava obrazů s názvem Vážně? Malíř – samouk. Vystavené olejomalby a akryly spojující reálné a abstraktní náměty do společných kompozic  jsou výběrem tvorby z let 2012- 2015.

Září – Říjen

od 22. září do 30. října: Eva Hrušková – Tapisérie.

Listopad -Prosinec

od 20. listopadu do 18. prosince: Jan Kvarda – Alorie a Morgun – Podivuhodné světy. Není to říše divů, Středozem, Narnie, země O2, Nejsou to kouzelné Bradavice- jsou to říše Alorie a Morgun. Poznejte víly, skřety, čarodějky, zvířecí bytosti, mocné vládce i božstvo. Jan Kvarda, autor projektu, fotograf a grafik zve do světa fantazie. Zhlédnout můžete několik jeho fotografií nadpřirozených bytostí. Nevšední proměnou prošlo několik modelek a modelů i hereček a herců. Tým je složen z vizážistů, bodypainterů, ilustrátorů, karikaturistů, spisovatelů.

Ke každé výstavě jsou připraveny doprovodné programy.

 

Zdroj : http://www.praha5.cz/cs/dokument/210694-vystavni-plan-galerie-barrandov-pro-rok-2015