13 °C
9. 10. 2024
  1. Úvod
  2. /
  3. Zábava a volný čas
  4. /
  5. 4. ROČNÍK BARANDOVSKÉHO KOTLÍKOBRANÍ

4. ROČNÍK BARANDOVSKÉHO KOTLÍKOBRANÍ

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

sobota 23. 10. 2021 v Restauraci Kamera

 

Pravidla a informace
ke 4. barrandovskému Kotlíkobraní:

1. Utká se max. 10 týmů o 2–4 odvážných kuchařů.

2. Startovné je 799 Kč za tým. Startovné v plné výši je třeba složit ideálně s přihláškou, nejpozději ale do 20. 10. 2021. Odhlašování bez storno poplatku je možné nejpozději jeden týden před akcí.

3. Přihlášky se jménem týmu podávejte přímo výčepnímu restaurace Kamera nebo na e-mailu info@restauracekamera.cz

4. Týmy si přinesou zcela libovolné suroviny na přípravu guláše, vše očištěné, ale nenakrájené. Veškeré přípravy probíhají na místě, abychom se všichni vžili do pravé kotlíkářské a činorodé atmosféry.

5. Zajistíme 13litrové kotlíky, dřevo na podpal, prkénko na krájení, naběračku a jednorázové nádobí. K dispozici bude chleba.

6. Množství uvařeného guláše je na uvážení soutěžních týmů.

7. Na vašem stanovišti budete mít dále připravený stůl. Pokud používáte při přípravě nějaké další speciální vybavení, vezměte si ho, elektrické spotřebiče ale prosíme nechte doma.

8. Na úvod pro vás máme připravený welcome drink (1 pivo + 1 panák).

9. Vítězné týmy odměníme cenami. Těšte se na 50 piv, vouchery do našich restaurací, věnec špekáčků, náš speciální sekt apod.

10. Soutěžní guláše posoudí naše hvězdná porota.

11. Od 12 do 15 hodin můžete prodávat degustační porce soutěžních gulášů také přihlížejícím či členům okolních týmů. Jednotná cena za porci je 20 Kč. Vybrané peníze náleží vašemu týmu. V 15.00 vyhlásíme, jak se vaše gulášky umístily v hlasování přihlížející veřejnosti.

12. K vaření a ochutnávání vám v pravidelných setech zahraje už tradičně kytarista, harmonikář a humorista Jiří Hvězdoň Pohodář.

 

HARMONOGRAM AKCE

08:00 – 09:00 = setkání týmů, rozlosování soutěžních stanovišť

09:00 – 13:00 = vaření guláše

13:00 – 14:00 = porota degustuje a hodnotí guláše

13:00 – 15:00 = degustace soutěžních gulášů přihlížející veřejností, která si zvolí v dalším hlasování vlastního vítěze

14:00 = vyhlášení vítězů podle odborné poroty