4. ročník soutěže o nejlepší kotlíkový guláš na Barrandově.
Sobota 24. října 2020 v 9:00 až 16:00 – Plzeňský restaurant Kamera
Přiložte ruku k dílu a pár polínek pod kotlík – a uvařte guláš, jaký svět neviděl.
Tentokrát vyhlašujeme volnou disciplínu.
– Přineste si, co chcete. Proč by základem guláše muselo být hovězí maso? Hoďte tam klidně zvěřinu nebo třeba hlívu.
– Přiveďte si, koho chcete. V týmu můžou být minimálně dva a maximálně čtyři kuchaři. Kibiců, fanoušků, maskotů a VIP čumilů si ovšem přiveďte, kolik je libo.
– Jediné omezení je čas. Máte 5 hodin, abyste předvedli svoje kuchařské umění.
Startovné dělá 799 Kč za tým.
Na vaše guláše máme opět dvojí metr. Ochutnává a hodnotí:
1) Oficiální porota, ve které zasedne Honza Horký, šéfkuchař všech našich restaurací a kapitán českého národního týmu kuchařů, náš executive chef Daniel Beneš a další znalci, které odtajníme v průběhu příprav.
2) Kolemjdoucí a přihlížející, bez ohledu na to, jaké mají k vašemu týmu vztahy a jestli jsou objektivní nebo mu zcela nepokrytě nadržují.
Podrobnější pravidla a průběh soutěže najdete na našem webu: https://www.restauracekamera.cz/kalendar-akci/d/55/4-rocnik-barandovskeho-kotlikobrani
Přihlaste svůj tým co nejdříve přímo u výčepního, nebo na e-mailu info@restauracekamera.cz