Vyhlašujeme 3. ročník soutěže o nejlepší kotlíkový guláš na Barrandově aneb zažehněte v sobě kuchařskou jiskru a na plameni z ní uvařte hovězí guláš, o který se porota i hosté poperou.
V sobotu 6. 4. v Plzeňský restaurant Kamera
Startovné je 1500 Kč za tým. Během vaření vám připravíme občerstvení – polévku, buřty a klobásy na opékání a pivo.se nad bublajícími a čoudícími kotlíky utká max. 10 týmů odvážných kuchařů. 1 tým = 2–4 členové podle vašeho uvážení. Na věku, genderu, chuti a kuchařské odbornosti nezáleží.
Tentokrát se vaří ze dvou základních surovin – dodáme vám špičkové hovězí přední a sladkou papriku na přípravu cca 10 litrů guláše. Ostatní suroviny si donesete sami podle toho, jaký recept plánujete.
Na vítězné týmy čekají ceny, na kterých si smlsnou. Třeba soudek piva, vouchery do restaurací Ventura Group, nakládané maso, náš vlastní sekt, uznání, kterého se nikdo nikdy dost nenasytí apod.
Vaše guláše ochutná a posoudí:
1) Porota složená ze samých gastronomických znalců. Třeba Jan Horký, kapitán českého národního týmu kuchařů ČR, Daniel Beneš, šéfkuchař všech našich restaurací nebo náš pravidelný a oblíbený host.
2) Kolemjdoucí, přihlížející, hosté a degustující gulášomilná veřejnost.
Pravidla soutěže musí být (aby v tom nebyl guláš), podrobně se o nich dočtete na našem webu: http://www.restauracekamera.cz/kalendar-akci/d/45/3-barrandovske-kotlikobrani
Přihlaste svůj tým co nejdříve přímo u výčepního, nebo na e-mailu info@restauracekamera.cz